Hänen Vanhempansa Itkivät Kun He Näkivät Hänet, Mutta Katsokaa Häntä Nyt

311
SHARE

Rakastuminen on yksi upeimmista tunteista, joita ihminen voi koskaan kokea. Se tuntuu samalta kuin jos heräät sunnuntaiaamuna ilman mitään suunnitelmia koko päivälle, mutta vieläkin parempaa. Se tuntii samalta kuin jos syöt lempiruokaasi, hiihdot sen alas lempioluellasi ja katsot suokkisarjaasi televisiosta, mutta se on sitäkin parempaa. Rakkautta on mahdoton selittää, sinä vain tunnet ja koet sen. Tällä kaikkien aikojen parhaalla kokemuksella on oma juhlapäiväkin sekä sille on omistettu tuhansia elokuvia ja romaaneja, mutta vaikka kuinka hyvin tunne on edustettuna, sitä ei koskaan voi kuvailla.

Häiritsevää on kuitenkin se, että romanttisissa Hollywood-elokuvissa näyttelijät ovat aina kauniita. Tämä vihjaa, että vain kauniit voivat rakastaa ja tulla rakastetuksi. Elokuvien käsikirjoittajat, ohjaajat ja muut elokuvantekoon osallistuvat noudattavat samaa kaavaa – komea poika rakastuu upeaan tyttöön, heidän välilleen muodostuu draamaa ja lopussa he päätyvät taas yhteen.

Valitettavasti kaikki eivät täytä Hollywoodin asettamia kauneusnormeja, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi luopua rakkaudesta. Kaikki ansaitsevat rakkautta ulkomuodosta riippumatta. Jopa ne, joita kiusataan erilaisuudesta tai jotka eivät ole niin viehättäviä yleisen kauneuskäsityksen mukaan, voivat löytää rakkautta.

 

Eräs rohkea pari päätti kieltäytyä hyväksymästä stereotypioita. He löysivät rakkauden ja onnellisuuden riippumatta Internetissä köyhiltä, surullisilta ja yksinäisiltä saamastaan vihasta. Vaikka he eivät ole yhtä kauniita kuin näyttelijät ja mallit, he ovat silti toistensa silmissä maailman kauneimmat olennot.

Tutustu seuraavilla sivuilla useiden muiden vastaavien parien tarinoihin.

Prev1 of 11Next

SHARE