Foreldrene Hans Gråt Da De Så Henne, Men Se På Henne Nå

293
SHARE

Å være forelsket er en av de mest fantastiske følelsene en person kan oppleve. Det er som når du kan sove lenge på en søndagsmorgen, og du ikke har noe å gjøre hele dagen, bare enda bedre. Det er som å spise favorittmåltidet ditt og skylle det ned med en god øl mens du ser på favoritt-serien på TV, men til og med bedre enn det også. Kjærlighet kan ikke forklares, du må rett og slett oppleve det selv. Denne fantastiske opplevelsen har til og med sin egen dag som vi feirer, den har tusenvis av filmer og noveller dedikert til den, men uansett hvor mye vi prøver å presentere følelsen, kan den ikke beskrives.

Den ene omstridte tingen når Hollywood beskriver denne følelsen i sine romantiske filmer er at skuespillerne alltid er vakre. Dette tilsier at den eneste måten man kan bli forelsket, eller at noen er forelsket i seg er å være vakker. Manusforfattere, filmdirektører og alle andre som er involvert i produksjonen av en film følger den samme oppskriften – Den kjekke fyren forelsker seg i den vakre jenta, det begynner med litt drama mellom dem, men til slutt så kommer to vakre mennesker sammen.

Uheldigvis så møter ikke alle av oss normen av skjønnhet som Hollywood vil ha oss til å tro, men det betyr ikke at vi skal bli frarøvet kjærligheten. Alle fortjener kjærlighet, uansett hvordan han eller hun ser ut. Selv en person som blir ertet og mobbet for å være litt annerledes eller mindre attraktiv når det kommer til den generelle forståelsen for skjønnhet kan og vil finne kjærlighet.

 

Det finnes noen modige mennesker der ute, som rett og slett nekter å akseptere den stereotypiske troen og finner kjærlighet og lykke til tross for alt hatet de mottar fra ekle og ensomme mennesker på internett. Selv om de ikke er vakre som skuespillere eller modeller, så er de noen vakre skapninger i øyene til sin bedre halvdel.

Ikke gå glipp av historiene om flere slike par som du kan finne på neste side.

Prev1 of 11Next

SHARE